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暑い夏に『冷やしおぼろどうふ』いかがでしょうか/How About Chilled Oboro Tofu for the Hot Summer?

残暑の折、皆さまいかがお過ごしでしょうか。
ただいま当館では、夏の涼を感じていただける一品「冷やしおぼろどうふ」をご提供しております。

新鮮な国産豆乳ににがりを加え、丹精込めて汲み上げたおぼろどうふは、絹のようになめらかな口あたりと、奥ゆかしい大豆の風味が広がります。
氷で冷やし、爽やかな薬味とともにお召し上がりいただくひとときは、夏の疲れをそっと癒やしてくれます。

市内の喧騒から離れ、緑あふれる南禅寺で夏の涼を感じながら、冷房の効いた落ち着いた店内でゆったりとお過ごしください。

 

🗓 販売期間
令和7年6月2日(月)〜令和7年9月30日(火)
※一日数量限定につき、売り切れの際は何卒ご容赦ください。

 

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皆さまのご来店を、心よりお待ち申し上げております。

 

We hope you are keeping well during these lingering summer days.
At our restaurant, we are now serving Chilled Oboro Tofu, a refreshing seasonal delicacy perfect for this time of year.

Made from fresh domestic soy milk, gently set with natural nigari, our oboro tofu offers a silky-smooth texture and a refined, delicate soybean flavor.
Served chilled over ice with refreshing condiments, it is the perfect dish to soothe both body and spirit during the summer heat.

Escape the bustle of the city and savor the coolness of summer in the lush greenery of Nanzen-ji, while relaxing in our comfortably air-conditioned dining room.

 

🗓 Available Period
June 2 (Mon) – September 30 (Tue), 2025
Please note that quantities are limited each day and may sell out.

 

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We look forward to welcoming you.

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